navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Zorg & Welzijn

Oist B.V. levert gestoffeerde producten voor de sector zorg en welzijn die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en onderhoud. Samen met u als opdrachtgever bespreken we de eisen waaraan de gestoffeerde meubels of halfproducten aan moeten voldoen. Oist B.V. levert maatwerk voor zorginstellingen en gaat altijd op zoek naar een flexibele oplossing voor uw stofferingsopdracht.

Lees meer

Hotel & Restaurant

In deze branche staan sfeer, comfort en duurzaamheid centraal. Het opnieuw stofferen van meubels zorgt ervoor dat er een nieuwe sfeer wordt gecreëerd of dat oude meubels er weer als nieuw uitzien. Oist B.V. biedt de mogelijkheid om enkel meubilair of producten te stofferen, maar ook kunnen wij volledige meubels voor u produceren die binnen uw gewenste interieur passen.

Lees meer

Interieurbouwers

Als interieurbouwer of projectinrichter kunt u terecht bij Oist B.V.. U kunt het volledige project van meubelstoffering aan ons uitbesteden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om alleen het herstofferen of bekleden door ons te laten uitvoeren. We nemen samen met u de aan het meubilair gestelde eisen door om vervolgens vakkundig maatwerk te leveren op het gebied van interieur stoffering. Oist B.V. werkt veel samen met interieurbouwers en projectinrichters. Interieurbouwers krijgen opdracht van een interieurarchitect om de inrichting van een winkel, instelling of bedrijf te vernieuwen. Oist B.V.kan binnen dit soort projecten de volledige meubelstoffering voor haar rekening nemen.

Lees meer