navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist Regio’s collectie / produkten Contact

Hotel & Restaurant

In deze branche staan sfeer, comfort en duurzaamheid centraal. Het opnieuw stofferen van meubels zorgt ervoor dat er een nieuwe sfeer wordt gecreëerd of dat oude meubels er weer als nieuw uitzien. Oist B.V. biedt de mogelijkheid om enkel meubilair of producten te stofferen, maar ook kunnen wij volledige meubels voor u produceren die binnen uw gewenste interieur passen.

In een omgeving waar sfeer, comfort en duurzaamheid van groot belang zijn, voelt Oist B.V.zich helemaal thuis.
Het meubilair in hotels, restaurants en bedrijfsrestaurants wordt dagelijks zeer intensief gebruikt en is sneller aan vervanging toe. Vaak is alleen de stoffering vervuild of versleten en is herstofferen een interessante optie.

Herstofferen van meubels

Het opnieuw stofferen van meubels zorgt ervoor dat er een nieuwe sfeer wordt gecreëerd of dat oude meubels er weer als nieuw uitzien. Voor een nieuwe uitstraling zijn vaak geen compleet nieuwe meubels nodig. We bieden de mogelijkheid om enkel meubilair of producten te stofferen, maar ook kunnen wij volledige meubels voor u produceren.

Project stoffering

Een hotel of restaurant is wel eens toe aan een nieuwe uitstraling. Daarbij hoort een bepaalde sfeer waarin het interieur een belangrijke rol speelt. Meubelstoffeerderij Oist B.V. levert maatwerk op het gebied van stoffering van (project-)meubels en interieur. U kunt het hele project van meubelstoffering aan ons uitbesteden, maar ook heeft u de mogelijkheid om losse opdrachten voor het stofferen van meubelonderdelen bij ons te plaatsen.

Mogelijke stofferingsopdrachten

Oist B.V. stoffeert niet alleen stoelen en banken. U kunt bij ons ook een complete zithoek laten maken en stofferen of een bank met een speciale vorm opnieuw laten stofferen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Kwaliteit en duurzaamheid

Duurzaamheid en kwaliteit van het meubilair is belangrijk in de hotel en restaurant sector. Dagelijks gebruik zorgt voor relatief snelle slijtage. Oist B.V. betrekt u daarom in het proces en laat u de gewenste materialen en kwaliteit kiezen, zodat de producten of meubels aan uw eisen voldoen.

Als u meer informatie nodig heeft over de mogelijkheden bij Oist B.V., kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 013 52 88 651 of door een mail te sturen naar info@oist.nl.