navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Interieurbouwers

Als interieurbouwer of projectinrichter kunt u terecht bij Oist B.V.. U kunt het volledige project van meubelstoffering aan ons uitbesteden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om alleen het herstofferen of bekleden door ons te laten uitvoeren. We nemen samen met u de aan het meubilair gestelde eisen door om vervolgens vakkundig maatwerk te leveren op het gebied van interieur stoffering. Oist B.V. werkt veel samen met interieurbouwers en projectinrichters. Interieurbouwers krijgen opdracht van een interieurarchitect om de inrichting van een winkel, instelling of bedrijf te vernieuwen. Oist B.V.kan binnen dit soort projecten de volledige meubelstoffering voor haar rekening nemen.

Complete stoffeerprojecten

We nemen samen met u de aan het meubilair gestelde eisen door om vervolgens vakkundig maatwerk te leveren op het gebied van stofferen. U kunt bij ons kiezen uit talloze stoffen met diverse kleuren en van uiteenlopende kwaliteit. Hierdoor zijn we altijd in staat om een voor u gewenst resultaat te realiseren.

Oist B.V.produceert en stoffeert volledige meubels. U kunt dus het volledige project van meubelstoffering aan ons uitbesteden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om alleen het herstofferen of bekleden door ons te laten uitvoeren.

Meubels op maat

In opdracht van onze opdrachtgevers stoffeert en maakt Oist B.V.banken, hockers, zitmeubels en allerlei andere denkbare objecten die gestoffeerd dienen te worden. Onze meubels worden in diverse branches gebruikt. Denk aan volledige loungehoeken voor winkels, wachtruimtes van zorginstellingen en meubilair in horeca en bedrijven.

Halfproducten

Natuurlijk levert Oist B.V. ook verschillende halfproducten. Hierbij moet u denken aan allerlei gestoffeerde delen van bijvoorbeeld banken en stoelen, maar ook aan wandbekleding en geheel gestoffeerde wanden en plafonds.

We zorgen er graag voor dat uw project er tot in de puntjes goed uitziet, en willen u graag adviseren over de mogelijkheden binnen de door u gewensde kaders. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw halfproducten te bespreken.

Overig maatwerk

U kunt bij Oist B.V. terecht voor specifieke opdrachten voor stofferen. Wij nemen uw aanvraag altijd serieus en in de meeste gevallen kunnen wij u van dienst zijn. We produceren diverse speciale producten die zijn gebaseerd op de wensen en behoeften van klanten. Informeer naar de mogelijkheden tot het stofferen van een bank met een speciale vorm, spiegels met gestoffeerde randen of op maat gemaakte stoffen panelen. De kans is groot dat wij uw opdracht kunnen uitvoeren.