navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Zorg & Welzijn

Oist B.V. levert gestoffeerde producten voor de sector zorg en welzijn die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en onderhoud. Samen met u als opdrachtgever bespreken we de eisen waaraan de gestoffeerde meubels of halfproducten aan moeten voldoen. Oist B.V. levert maatwerk voor zorginstellingen en gaat altijd op zoek naar een flexibele oplossing voor uw stofferingsopdracht.

Zorgproducten stofferen

Oist B.V. produceert en stoffeert al jaren meubelen voor de sector zorg en welzijn. Kussens, matrassen en andere gestoffeerde producten voor zorginstellingen horen te voldoen aan verschillende eisen voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Oist B.V. is bekend met deze eisen en weet dat in de zorgsector duurzaamheid en makkelijk onderhoud erg belangrijk is.

Samen met u als opdrachtgever bespreken we de eisen waaraan de gestoffeerde meubels of halfproducten aan moeten voldoen. Er is bij Oist B.V. altijd sprake van maatwerk, aangezien de opdrachtgever veel inspraak heeft in het eindresultaat. U heeft de mogelijkheid om het materiaal en de kwaliteit ervan te kiezen, zodat de zorgproducten passen bij de sfeer en inrichting van de zorginstelling.

Wij leveren gestoffeerde producten voor de sector zorg en welzijn die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en onderhoud. Vrijwel alle producten kunnen worden uitgevoerd met gewenste bekledingsmaterialen zoals incontinentie-materiaal, molton of tijk.

Mogelijke zorgproducten

Voor uiteenlopende zorg- en welzijninstellingen produceert of repareert Oist B.V. onder andere de volgende meubelen of producten:

Naast producten op maat gemaakt heeft Oist B.V. ook een assortiment standaard producten die uiteraard op uw wensen kunnen worden aangepast. Hieronder vallen diverse soorten matrassen zoals anti decubitus matrassen overige matrassen voor specialistische toepassingen.

Overige zorgproducten

Door de ervaring van Oist B.V. in de zorgsector kunnen wij in de meeste gevallen een flexibele oplossing bieden voor uw stoffeeropdracht. Als u meer informatie nodig heeft over de mogelijkheden bij Oist B.V., kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 06 - 252 08 900 of door een mail te sturen naar info@oist.nl.