navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist Regio’s collectie / produkten Contact

Zorgproducten stofferen

Oist B.V. produceert en stoffeert al jaren meubelen voor de sector zorg en welzijn. Kussens, matrassen en andere gestoffeerde producten voor zorginstellingen horen te voldoen aan verschillende eisen voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Oist B.V. is bekend met deze eisen en weet dat in de zorgsector duurzaamheid en makkelijk onderhoud erg belangrijk is.

Samen met u als opdrachtgever bespreken we de eisen waaraan de gestoffeerde meubels of halfproducten aan moeten voldoen. Er is bij Oist B.V. altijd sprake van maatwerk, aangezien de opdrachtgever veel inspraak heeft in het eindresultaat. U heeft de mogelijkheid om het materiaal en de kwaliteit ervan te kiezen, zodat de zorgproducten passen bij de sfeer en inrichting van de zorginstelling.

Wij leveren gestoffeerde producten voor de sector zorg en welzijn die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en onderhoud. Vrijwel alle producten kunnen worden uitgevoerd met gewenste bekledingsmaterialen zoals incontinentie-materiaal, molton of tijk.