navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist Regio’s collectie / produkten Contact

Meubels op maat

Meubels op maat maken en vervolgens stofferen is iets dat Oist B.V.ook voor opdrachtgevers kan doen. We zijn in staat om: banken, hockers, zitmeubels en allerlei andere denkbare objecten te maken vanuit een besproken of uitgetekend design die vervolgens natuurlijk ook naar wens en smaak gestoffeerd worden. Onze meubels worden in diverse branches gebruikt. Denk aan volledige loungehoeken voor winkels, wachtruimtes van zorginstellingen en meubilair in horeca en bedrijven.

Om uw ideeën/ ontwerpen te realiseren gaan we graag een persoonlijk gesprek aan, zo weten we precies wat uw wensen zijn en kunnen we u meenemen in de vele verschillende mogelijkheden. U kunt ons bereiken via info@oist.nl of bel 013-5288651. U kunt ook het contactformulier invullen.

Projectstoffering

Voor zowel particulieren, instellingen en bedrijven zijn we in staat om meubels te maken en/of te voorzien van de gewenste stof. We kunnen leveren aan opdrachtgevers in diverse branches, waaronder de zorg en horeca. We gaan projectmatig te werk en maken en/of stofferen op basis van uw wensen en adviseren ook met betrekking tot kleuren en verschillende mogelijke stofsoorten.

Bent u benieuwd of we dat ene meubel of een hele ruimte voor u kunnen stofferen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u! 

Lees meer

Reparatie & onderhoud

Bij Oist B.V. kunt u terecht voor het vernieuwen van oude meubelen. Herstoffering van meubels zorgt ervoor dat uw oude zitmeubels weer een compleet nieuwe uitstraling krijgen. Reparatie van kapotte meubels behoort ook tot de mogelijkheden. Versleten stoelen, banken of andere meubelen kunnen wij vakkundig voor u repareren. Heeft u nieuwe meubels aangeschaft of door ons laten maken/stofferen dan geven we u ook graag advies over het onderhoud van uw meubels. Wat u juist wel/niet moet doen om de levensduur van uw meubels te vergroten.

Meer weten? Neem contact met ons op en we vertellen u meer over de reparatie en onderhoud mogelijkheden.

Meubelstoffering

Meubelstoffering houdt in dat zitmeubelen worden (her)gestoffeerd.Bijna iedereen heeft wel een bank of een stoel wat erg comfortabel zit, echter door de jaren heen slijt de stof of past het niet meer in uw nieuwe inrichting. U kunt er dan voor kiezen om een meubel te laten (her)stofferen. Oist B.V. stoffeert vele verschillende soorten meubels, wanneer u bijvoorbeeld één fauteuil wilt bekleden of 6 eetkamerstoelen is dat allemaal heel goed mogelijk, wij leveren altijd kwaliteit op maat. Voor de meubelstoffering kunt u kiezen uit een ruim assortiment van diverse stoffen of verschillende soorten leder. Op die manier kunt u een stof of leder uitkiezen die bij uw interieur en smaak past. Om eens te overleggen over de mogelijkheden of voor een impressie van de mogelijke stoffen of leder neemt u contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Zorg & Welzijn

Oist B.V. levert gestoffeerde producten voor de sector zorg en welzijn die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en onderhoud. Samen met u als opdrachtgever bespreken we de eisen waaraan de gestoffeerde meubels of halfproducten aan moeten voldoen. Oist B.V. levert maatwerk voor zorginstellingen en gaat altijd op zoek naar een flexibele oplossing voor uw stofferingsopdracht.

Lees meer