navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Projectstoffering

Voor zowel zorginstellingen en bedrijven zijn we in staat om meubels te maken en/of te voorzien van de gewenste stof of kunstleder. We kunnen leveren aan opdrachtgevers in diverse branches, waaronder de zorg en horeca. We gaan projectmatig te werk en maken en/of stofferen op basis van uw wensen en adviseren ook met betrekking tot kleuren en verschillende mogelijke stofsoorten.

Bent u benieuwd of we dat ene meubel of een hele ruimte voor u kunnen stofferen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u! 

Complete zitmeubels

Waar andere stoffeerderijen soms beperkt zijn tot het stofferen van aangeleverde meubelen, kan Oist B.V. het hele meubel produceren. Wij zijn in staat om volledig meubilair te bouwen en te voorzien van de gewenste stoffen. Interieurbouwers en interieurarchitecten maken regelmatig gebruik van onze ervaring op het gebied van projectmeubilair. Oist B.V. kan uw bedrijf of instelling voorzien van gestoffeerde meubels.

Meubelbekleding

Wij stofferen en/of produceren vele soorten zitmeubels. Of u nu één stoel wil laten bekleden of een hele kantine, wachtruimte, of restaurant wil voorzien van moderne stoelen of banken, wij leveren altijd kwaliteit op maat. 

Offerte aanvragen

U kunt vrijblijvend informatie opvragen door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@oist.nl of door te bellen naar 013-5288651. Als wij alle benodigde informatie hebben verkregen, streven we ernaar om binnen 24 uur een offerte naar u te verzenden.

Stofsoorten en merken

Elk project vereist een andere aanpak en daarbij speelt de kwaliteit van de gebruikte stoffen een grote rol. We hebben een groot assortiment aan meubelstoffen en (kunst)leer die we kunnen gebruiken bij stofferingen. We gebruiken de beste materialen en garanderen een kwalitatief resultaat. De materialen die wij gebruiken in onze stofferingen voldoen aan de eisen die in uw branche worden gesteld.

Kwaliteit is belangrijk. Daarom werkt Oist exclusief B.V. met verschillende leveranciers van kwalitatieve meubelstoffen zoals Kvadrat, Stamskin, Vescom, Keymer, Dux, Buvetex, Hulshof, Ohman.