navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Stofferen voor de zakelijke markt

Geschiedenis van Oist

Meubelstoffeerderij Oist B.V. was sinds 1985 gevestigd in Oisterwijk en vanaf 2019 in Udenhout.. Van traditioneel stofferingsbedrijf zijn we uitgegroeid tot een professioneel en gespecialiseerd bedrijf voor bedrijven.

Voor de zakelijke markt produceren of stofferen we uiteenlopende meubelen. Van stoelen en banken tot volledige zithoeken, wandpanelen, toonbanken en matrassen voor de gezondheidszorg. Bijna alles wat u wilt laten stofferen, behoort tot de mogelijkheden bij Oist B.V..

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Alle producten die we afleveren zijn voor u op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het stofferen van meubels weten wij altijd de kwaliteit te leveren waar u naar zoekt. Oist B.V. heeft een gunstige prijs-kwaliteit verhouding voor het geleverde maatwerk.

Service en snelle levering

Snelle, klantgerichte service en vakkundigheid staan bij ons centraal. Samen met u zoeken wij naar een flexibele oplossing voor uw stofferingsproject. Door onze flexibiliteit zijn we in staat om snel aan u te leveren.

Als u komt voor een stoffeeropdracht zullen wij u altijd voorzien van de beste kwaliteit en service. Eenmaal gewerkt met Oist B.V. weten bedrijven de weg naar Oist B.V. terug te vinden.

Neem contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden met betrekking tot uw wensen, we staan u graag te woord!