navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist Regio’s collectie / produkten Contact

Stofferen voor de particuliere en zakelijke markt

Geschiedenis van Oist

Meubelstoffeerderij Oist B.V. was sinds 1985 gevestigd in Oisterwijk en vanaf 2019 in Udenhout.. Van traditioneel stofferingsbedrijf zijn we uitgegroeid tot een professioneel en gespecialiseerd bedrijf voor zowel particulieren als bedrijven.

Oist B.V. begon als stoffeerder voor lokale meubelfabrikanten en voor particulieren. Bij werkzaamheden voor particulieren kunt u denken aan het herstofferen van een oude stoel of het repareren van caravan- of bootkussens.

Voor de zakelijke markt produceren of stofferen we uiteenlopende meubelen. Van stoelen en banken tot volledige zithoeken, wandpanelen, toonbanken en matrassen voor de gezondheidszorg. Bijna alles wat u wilt laten stofferen, behoort tot de mogelijkheden bij Oist B.V..

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Alle producten die we afleveren zijn voor u op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het stofferen van meubels weten wij altijd de kwaliteit te leveren waar u naar zoekt. Oist B.V. heeft een gunstige prijs-kwaliteit verhouding voor het geleverde maatwerk.

Service en snelle levering

Snelle, klantgerichte service en vakkundigheid staan bij ons centraal. Samen met u zoeken wij naar een flexibele oplossing voor uw stofferingsproject. Door onze flexibiliteit zijn we in staat om snel aan u te leveren.

Of u komt voor een grote stoffeeropdracht of voor een kleine reparatie, wij zullen u altijd voorzien van de beste kwaliteit en service. Eenmaal gewerkt met Oist B.V. weten zowel particulieren als bedrijven de weg naar Oist B.V. terug te vinden.

Neem contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden met betrekking tot uw wensen, we staan u graag te woord!