navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist Regio’s collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder regio’s

Op zoek naar een meubelstoffeerder in de buurt? Dan is Oist de juiste partner! Wij zijn bekend met meubelstofferingen sinds 1985. Toentertijd zijn wij begonnen als traditioneel stofferingbedrijf in Oisterwijk. Momenteel zijn wij uitgegroeid tot een professioneel en gespecialiseerd bedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Een klein of groot project, wij gaan geen uitdaging uit de weg! 

Oist biedt
Wij bieden onze services aan in verschillende branches. Voor elk klein of groot project zoeken wij samen met u een oplossing. Bij projectstoffering, meubelstoffering, meubels op maat en maatwerk staat bij ons kwaliteit, snelle service en vakkundigheid voorop. Naast de stoffering is onderhoud ook erg belangrijk! Wij houden de onderhoud van uw meubels graag bij om op die manier kwaliteit te waarborgen. Op zoek naar specifieke meubelen? Neem dan contact met ons op voor maatwerk. Wij produceren en stofferen meubels naar uw vraag. Zo is er voor elke ruimte een geschikte meubel, u bepaalt zelf de vorm en de stof. 

Stofferen voor de particuliere en zakelijke markt
Oist stoffeert voor twee markten, namelijk de particuliere en zakelijke markt. Of het u gaat om één antieke stoel die hergestoffeerd moet worden of een aantal stoelen voor een restaurant, Oist is uw partner. Gaat het om een kleine beschadiging? Denk hierbij aan een brandgat, haak, verkleuring of een andere schade. Oist staat ook klaar om uw meubels te repareren. 

Oist levert een breed scala aan stoffeerdiensten voor verschillende branches. Verander de uitstraling van uw winkel, huiskamer of kantoor met behulp van (her)stoffering van uw meubels. Of laat ons volledig nieuwe meubels produceren en stofferen. Neem contact met ons op en geef uw specifieke wensen door. Samen laten wij uw wensen uitkomen! Bel voor meer informatie naar 013 528 86 51 of stuur een e-mail naar info@oist.nl.

Oist bij u in de buurt