navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder Berkel-Enschot

Bent u bezig met een project en ben je op zoek naar een betrouwbare partner die voor jou een partij stoelen kan bekleden? Of op zoek naar een meubelstoffeerder voor een antieke stoel? Oist is er voor elk stofferingsproject. Voor specifieke wensen bent u ook aan het juiste adres, samen zoeken wij de beste oplossing.

Diensten

De diensten van Oist zijn er breed omdat wij u graag verder helpen met uw project of bijvoorbeeld het herstofferen van een oude antieke stoel. Voor projectstoffering en meubelstoffering bent u bij Oist aan het juiste adres. Daarnaast houden wij ons ook bezig met meubels op maat. Op die manier kan er voor elke ruimte een ideaal meubel worden geproduceerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij schade aan uw meubel bent u bij Oist Exclusief aan het juiste adres. Wij repareren verschillende soorten schade. Wanneer u een schade op tijd constateert en aanmeldt voor reparatie is het in de meeste gevallen te repareren. Denk hier bij aan een haakje, verkleuring, brandgaatje of een andere schade. Wanneer een simpele reparatie niet volstaat raden wij een volledige stoffering van het meubel aan.

Branches

Oist is actief in verschillende soorten branches. Dank zij onze ervaring zijn wij op de hoogte van de gestelde eisen binnen een bepaalde branche. Bij een branche moeten de eisen sterk in de gaten worden gehouden, denk hierbij aan de zorgsector. Hier moeten wij rekening houden met de hygiëne-eisen, veiligheid, kwaliteit en onderhoud. Wij bieden een breed assortiment aan stoffen aan die aan gestelde eisen voldoen binnen de verschillende soorten branches.

Meubelstoffeerder Berkel-Enshot

Oist heeft als meubelstoffeerder Berkel-Enschot jaren ervaring waardoor wij de geschikte partner zijn voor elk stofferingsproject. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen, snelle service en een snelle levering aanbieden. Uw wens staat centraal, neem dus snel contact met ons op. Samen bekijken we naar de mogelijkheden voor uw stofferingsproject.

Voor meer informatie en vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt altijd bellen naar 013 528 86 51 of mailen naar info@oist.nl.