navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder Boxtel

Bent u bezig met een bepaald project en wilt u meubelen stofferen? Of heeft u een houten ontwerp liggen die gestoffeerd moet worden? Of gaat het om het renoveren van een oude antieke stoel? Dan is Oist het antwoord op de vraag, zo zijn wij er voor elk stofferingsproject. 

Diensten

Het dienstenpakket van Oist is erg breed. Allereerst zijn wij de geschikte partner voor projectstoffering. Wij stofferen complete zitmeubels en halfproducten. Een halfproduct is een onderdeel van bijvoorbeeld een meubel die u graag gestoffeerd wilt hebben. Voor projectstoffering en meubelstoffering bent u bij Oist aan het juiste adres. Op zoek naar maatwerk? Oist levert maatwerk op het gebied van stoffering van interieur en meubels. Onze stoffeerspecialisten zijn in staat om een breed scala aan stoffeeropdrachten uit te voeren. Wij leveren dankzij onze jarenlange ervaring kwaliteit met een gunstige levertijd.

Branches

Bij Oist zijn verschillende branches bekend, zo houden wij rekening met de verschillende eisen die gesteld worden binnen deze branche. Een goed voorbeeld is de zorg en welzijn branche. Hier houden wij streng rekening met de hygiëne-eisen, veiligheid, kwaliteit en onderhoud. Een andere branche is die van interieurbouwers, hier bieden wij maatwerk en een breed assortiment stofkeuzes. De wensen van de opdrachtgever staat bij Oist altijd centraal. Voor specifieke opdrachten bent u bij Oist aan het juiste adres.

Meubelstoffeerder Boxtel

Oist stoffeert voor de zakelijke en particuliere markt. Bij stoffering voor particulieren kunt u denken aan het herstofferen van een oude stoel of het repareren van caravan- of bootkussens. Voor de zakelijke klant gaat het voornamelijk over het produceren en stofferen van uiteenlopende middelen. Zo verstaan wij ons vak als sinds 1985 als meubelstoffeerder Boxtel. Oist biedt maatwerk tegen scherpe prijzen, goede service en snelle levering. 

Benieuwd wat Oist voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt altijd bellen naar 013 528 86 51 of mail naar info@oist.nl.