navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder Den Bosch

Op zoek naar een meubelstoffeerder in de buurt? Dan is Oist de geschikte partij! Wij (her)stofferen, repareren en onderhouden verschillende meubelen en nog veel meer. Oist is specialist op het gebied van meubelstoffering en meubels op maat. Bent u op zoek naar een specifiek meubel? Oist zoekt samen met u de juiste oplossing.

Diensten

Het dienstenpakket van Oist is erg breed. Oist is bekend met projectstoffering en meubelstoffering, als meubelstoffeerder Den Bosch (her)stofferen wij onder andere grote aantallen stoelen. Maar bent u op zoek naar een stoffeerder voor uw oude antieke stoel, dan is Oist ook de juiste partner. Van projectstoffering tot meubels op maat, samen zoeken wij de beste oplossing die in uw behoeften voorzien.

Het onderhoud is ook erg belangrijk, dit wordt vaak nog vergeten. Wanneer je lang plezier wilt hebben van je meubels is onderhoud erg belangrijk. Oist houdt het onderhoud van uw meubelen graag bij. Heeft uw meubel schade? Wij zijn bekend met het repareren van verschillende schades, denk hier bij aan brandschade, verkleuringen, haken, slijtage en nog veel meer. De meeste schades zijn te repareren.  

Branches

Wij, van Oist, zijn actief in verschillende branches. Zo bieden wij met onze uitgebreide dienstenpakket voor iedere branche een oplossing. Wij houden rekening met de eisen die binnen elke branche worden gesteld. Een goed voorbeeld hier van is ‘zorg en welzijn’, hier moet sterk rekening gehouden worden met de hygiëne, onderhoud en kwaliteit. Daarom bieden wij een ruim assortiment stofsoorten aan, op die manier kunt u de geschikte stof kiezen binnen uw branche en wat past bij uw persoonlijke smaak.

Meubelstoffeerder Den Bosch

Sinds 1985 is Oist actief als meubelstoffeerder en gevestigd in Oisterwijk. Wij werken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij (her)stofferen een grote lading stoelen tot één antieke stoel, Oist gaat geen uitdaging uit de weg. Bent u naar iets specifieks op zoek wat goed past binnen uw interieur? Bekijk dan naar onze dienst ‘Meubels op maat’, samen vinden wij de goede oplossing voor elk stofferingsproject. Bij ons staat vakkundigheid centraal en leveren wij binnen elke branche kwaliteit en snelle service.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een bepaalde dienst? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 013 528 86 51 of stuur een mail naar info@oist.nl.