navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist Regio’s collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder Haaren

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder in Haaren? Stop dan met zoeken en neem contact op met Oist. Wij zijn de geschikte partner voor elk stofferingsproject!

Diensten

Oist (her)stoffeert, repareert en onderhoudt onder andere verschillende meubelen. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van meubelstoffering en meubels op maat. Ben u op zoek naar een partij die voor u een oude antieke stoel herstoffeert of een hele partij stoelen? Oist stoffeert voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Een schade aan een meubel is vaak te repareren. Wij zijn bekend met verschillende schades zoals een brandschade, verkleuring, haakje, slijtage en nog veel meer.

Bent u specifiek op zoek naar een bepaald meubel of meubelstof, vraag dan naar ons maatwerk. Oist produceert voor u een meubel op maat zodat u altijd het geschikte meubel heeft in een bepaald interieur.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Branches

Oist is actief in verschillende branches. Ons dienstenpakket is uitgebreid waardoor wij vrijwel voor iedere branche een oplossing vinden. Wij vinden de eisen die in een branche worden gesteld erg belangrijk en hier houden wij dan ook rekening mee met de meubelstoffering. ‘Zorg en welzijn’ is hier een goed voorbeeld van. Binnen deze branche moet er goed rekening gehouden worden met onderhoud, kwaliteit en hygiëne. Voor elk stofferingsproject van een branche kunnen wij het geschikte stofsoort aanbieden.

Meubelstoffeerder Haaren

Oist verstaat jarenlang het vak van meubelstoffeerder, sinds 1985 zijn wij gevestigd in Oisterwijk. Wij stofferen voor zowel de particuliere en zakelijke markt. Voor beide markten gaan wij geen uitdaging uit de weg, of het nu gaat om het herstofferen van één antieke stoel of een partij projectstoelen voor een restaurant. Bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn specialist in meubels op maat en kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Zo staat vakkundigheid, kwaliteit en snelle service bij ons centraal.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 013 528 86 51 of mail naar info@oist.nl.