navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder Hilvarenbeek

Bent u bezig met een project waar meubels gestoffeerd moeten worden? Heeft u een halfproduct die u eerst stoffeert voordat u het in elkaar zet? Of heeft u een oude antieke stoel waar u graag nieuw leven in wilt blazen? Oist is er voor elk stofferingsproject en zijn dus de geschikte partner voor elke stofferingsopdracht. 

Diensten

Oist biedt een breed dienstenpakket aan. Zo houden wij ons bezig met projectstoffering, meubels op maat, meubelstoffering, reparatie en onderhoud en de zorgsector. Wij stofferen graag voor u een partij stoelen of een antieke stoel. Zo gaat het bij ons om de kwaliteit en staat dit onder andere hoog in ons vaandel. Dankzij jaren ervaring produceren of stofferen wij uiteenlopende meubelen. Denk hierbij aan stoelen en banken tot volledige zithoeken, wandpanelen, toonbanken, matrassen en nog veel meer. Alles wat u wilt laten stofferen, behoort tot de mogelijkheden bij Oist.

Branches

Oist is in verschillende branches actief. Oist houdt rekening met verschillende eisen die in elke branche wordt gesteld. Bijvoorbeeld in de zorg moet er sterk rekening worden gehouden met de hygiëne-, kwaliteits- en onderhoudseisen. Binnen elke branche leveren wij een gunstige prijs/kwaliteit verhouding voor het geleverde stoffeerwerk.

Meubelstoffeerder Hilvarenbeek

Oist is de geschikte meubelstoffeerder voor uw stofferingsproject. Als meubelstoffeerder Hilvarenbeek zijn wij er voor grote stoffeeropdrachten of kleine reparaties. Onderhoud van een gestoffeerd meubel is erg belangrijk, op die manier kan schade voorkomen of preventief hersteld worden. Oist houdt graag het onderhoud van uw gestoffeerde meubel bij. Wij bieden de beste service en kwaliteit, eenmaal gewerkt met Oist weten zowel particulieren als bedrijven de weg naar Oist terug te vinden.

Benieuwd wat Oist voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 528 86 51 of te mailen naar info@oist.nl.