navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder Tilburg

Bent u een interieur aan het veranderen en u wilt de meubels herstofferen? Of heeft u schade aan het meubel? Of bent u op zoek naar maatwerk? Kies dan voor Oist! Wij zijn specialist in onder andere meubelstoffering en meubels op maat. Oist stoffeert jarenlang meubels en gaat geen uitdaging uit de weg. Daarnaast bouwen wij ook meubels op maat zodat de meubels voorzien in uw behoeften. Samen zoeken wij naar de beste oplossing.

Diensten

Oist biedt een breed scala aan diensten aan. Allereerst projectstoffering, bent u op zoek naar maatwerk op het gebied van stoffering van (project-)meubels en interieur? Dan is Oist de juiste partner. Voor een project van meubelstoffering of het stofferen van losse meubelonderdelen zijn wij de geschikte meubelstoffeerder. Als tweede onderhoud, zo is het belangrijk dat u de onderhoud van uw meubel goed bijhoudt. Om onze kwaliteit te garanderen bieden wij de onderhoud van uw meubels aan. Heeft uw meubel schade opgelopen, denk hierbij aan scheuren, brandgaten of slijtage? Wij repareren deze schade graag voor u.

Wij, als meubelstoffeerder Tilburg, stofferen meubels voor particulieren en bedrijven. Bij Oist kunt u kiezen uit een breed scala kwalitatieve stoffen. Op die manier kunt u een stof kiezen die bij uw interieur en smaak past. Bent u op zoek naar maatwerk? Oist produceert en stoffeert het meubel dat u voor ogen heeft. Voor specifieke opdrachten voor stofferen is Oist de geschikte partner.

Branches

Oist is actief in verschillende branches, met onze diensten bieden wij voor iedere branche een oplossing. Bij iedere branche houden wij rekening met de eisen die worden gesteld. Als voorbeeld houden wij rekening met de gestelde eisen binnen de branche zorg en welzijn. Denk hierbij aan hygiëne, veiligheid, kwaliteit en onderhoud. Wij bieden een ruim assortiment stoffen aan waar men een geschikte stof kan kiezen die bij een interieur en persoonlijke smaak past. Binnen elke branche leveren wij kwaliteit en snelle service. Bij ons staat vakkundigheid centraal. 

Meubelstoffeerder Tiburg

Oist is gevestigd in Oisterwijk en sinds 1985 actief als meubelstoffeerder. Wij werken voor de zakelijke en particuliere markt. Of het nu gaat om een reparatie of (her)stoffering van een antieke stoel of het aanleveren van een groot aantal stoelen voor een bedrijf. Oist gaat geen uitdaging uit de weg. Wij bieden maatwerk tegen scherpe prijzen binnen elke branche. Snelle, klantgerichte service en vakkundigheid staan bij ons centraal. Samen met u zoeken wij naar een oplossing voor elk stofferingproject.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 013 528 86 51 of stuur een mail naar info@oist.nl.