navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist Regio’s collectie / produkten Contact

Heeft u een partij stoelen die gestoffeerd moeten worden voor uw restaurant? Of bent u bezig met een project en op zoek naar een meubel op maat? Of wilt u graag uw oude antieke stoel herstofferen? Oist is de geschikte partner voor elk stofferingsproject. Wij stofferen voor zowel de particuliere als zakelijke markt en wij gaan geen uitdaging uit de weg. Samen zoeken wij naar de beste oplossing!

Diensten

Oist is er voor elk project, groot en klein. Heeft uw meubel schade opgelopen? Een brandgat, haakje, verkleuring of een andere schade? Wij stofferen graag uw meubel, veel schades zijn te verhelpen. Wanneer dit niet het geval is herstofferen wij het meubel graag voor u. U kunt kiezen uit een breed assortiment stoffen, op die manier kan je de geschikte stof vinden die in uw interieur past.

Bent u bezig met een project? Oist kan je hier bij goed helpen. Wij stofferen een hele partij stoelen of maken meubelen op maat. Bij ons staat vakkundigheid centraal en door onze jarenlange ervaring gaan wij vrijwel elke uitdaging aan. Naast het stofferen houden wij ons ook bezig met het onderhoud van meubelen. Het is belangrijk om dit goed bij te houden om de kwaliteit van de meubelen te behouden.

Branches

Oist is er voor elk stofferingsproject in elke branche. Wij houden rekening met eventuele eisen die gesteld kunnen worden in een bepaalde branche. Als meubelstoffeerder Udenhout houden wij bijvoorbeeld rekening met de hygiëne-eisen, veiligheid, kwaliteit en onderhoudseisen die gesteld worden binnen de zorgsector. Daarnaast bieden wij maatwerk en een breed assortiment aan stoffen aan voor interieurbouwers. Wij luisteren graag naar de klant en zoeken graag samen naar de beste oplossing. Voor specifieke opdrachten bent u bij Oist eveneens aan het juiste adres.

Meubelstoffeerder Udenhout

Al jarenlang verstaat Oist zijn vak als meubelstoffeerder. Zo zijn wij sinds 1985 gevestigd in Oisterwijk als meubelstoffeerder. Oist biedt goede service, snelle levering en maatwerk tegen scherpe prijzen. Bij ons staan de wensen van de klant centraal en zoeken wij  naar ieder interieurprobleem een oplossing. Wij zijn de geschikte partner voor uw stofferingsproject, of het nu gaat om één antieke stoel of een bank op maat voor een restaurant.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt altijd vrijblijvend bellen naar 013 528 86 51 of mail naar info@oist.nl.