navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist Regio’s collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder Vught

Bent u bezig met een project en op zoek naar een meubel op maat? Of zoekt u een stoffeerder voor een partij stoelen? Dan is Oist de geschikte partner voor uw stofferingsproject. Daarnaast is Oist er ook voor die ene antieke stoel waarvan de stof versleten is. Voor elk stofferingsproject is Oist de geschikte partner.

Diensten

Het dienstenpakket van Oist is erg breed, zo stofferen wij voor de particuliere en de zakelijke markt. Bij elk project staat vakkundigheid centraal en is kwaliteit een ander belangrijk speerpunt van Oist. Vakkundigheid en kwaliteit vindt met terug in het eindresultaat. Na de oplevering van een meubel is het onderhoud ook erg belangrijk ten behoeve van de kwaliteit van de meubelen. Oist onderhoudt de gestoffeerde meubelen graag. Op die manier kan eventuele schade preventief worden gerepareerd.

Heeft u schade aan een meubel? Een haakje, verkleuring, brandgaatje of een andere schade? Oist repareert graag de schade. Wanneer een reparatie niet volstaat raden wij een volledige herstoffering aan. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment stoffen op tegelijkertijd nieuw leven in het meubel te blazen.

Oist levert ook maatwerk, zo produceren wij speciale meubelen naar de wens van de klant. De wensen van de opdrachtgever staan hier centraal. Maatwerk kost tijd, maar wij streven er naar om dit te minimaliseren zonder kwaliteit te verliezen. Voor maatwerk bent u dus bij Oist aan het juiste adres.

Branches

Oist is er voor verschillende branches. Elke branche stelt eisen, dankzij onze ervaring kunnen wij voor iedere branche stofferen. Zo houden wij rekening met alle eisen die gesteld worden binnen een branche. Een goed voorbeeld van een branche die verschillende eisen stelt is zorg en welzijn, hier moet met rekening houden met de hygiëne-eisen, veiligheid, kwaliteit en onderhoud.

Meubelstoffeerder Vught

Als meubelstoffeerder Vught verstaan wij ons vak al sinds 1985. Wij bieden scherpe prijzen, goede service en snelle levering. Zo weet u zeker dat wij de geschikte partner zijn voor uw stofferingsproject.

Benieuwd wat Oist voor u kan betekenen? Neem dan contact met op ons. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen 013 528 86 51 of mailen info@oist.nl.