navicon shopping-bag
×
Diensten Branches Over Oist collectie / produkten Contact

Meubelstoffeerder Oisterwijk

Heeft u een oude antieke stoel die u graag nieuw leven wilt geven? Of bent u bezig met een project en heeft u een partij stoelen nodig in dezelfde stof? Dan is Oist de geschikte partner voor uw stofferingsproject. Oist stoffeert voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en gaat geen uitdaging uit de weg. Heeft u specifieke wensen? Samen met u zoeken wij de beste oplossing.

Diensten

Onze diensten zijn erg breed, dat komt omdat wij graag voor u uw favoriete antieke stoel herstofferen of een hele partij stoelen voor een project. Bij Oist staat vakkundigheid centraal, zo verstaan wij ons vak sinds 1985. Kwaliteit is een ander speerpunt van Oist, dit ziet u terug in het eindresultaat. Alleen dat is niet het belangrijkste, zo is onderhoud ook erg belangrijk ten behoeve van de kwaliteit van de meubelen. Oist onderhoudt ook graag uw meubelen. 

Heeft u een schade aan uw meubel? Een brandgat, haakje, verkleuring of een andere schade? Oist repareert graag uw schade van uw meubel. Wanneer een schade niet te verhelpen is herstofferen wij graag het meubel voor u. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment stoffen. Op die manier kunt u de geschikte stof vinden die in uw interieur past.

Branches

Oist is actief in verschillende branches, zo zijn wij er voor elk stofferingsproject. Wij houden rekening met eisen die gesteld worden in bepaalde branches. Een goed voorbeeld is de branche van zorg en welzijn. Hier houden wij rekening met de hygiëne-eisen, veiligheid, kwaliteit en onderhoud. Een andere branche is die van interieurbouwers, hier bieden wij maatwerk en een breed assortiment stoffen aan. Met maatwerk produceert Oist speciale meubelen naar wens van de klant. De wensen van de opdrachtgever staan hier centraal. Maatwerk kost vaak tijd, echter streeft Oist er naar om dit te minimaliseren. Op die manier kunt u altijd voor specifieke opdrachten terecht bij Oist. 

Meubelstoffeerder Oisterwijk

Oist verstaat zijn vak al sinds 1985, als meubelstoffeerder Oisterwijk bieden wij maatwerk tegen scherpe prijzen, goede service en snelle levering. Bij ons staan de wensen van de klant centraal, zo zijn wij ook de geschikte partner voor elk stofferingsproject. 

Benieuwd wat Oist voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt altijd bellen naar 013 528 86 51 of mail naar info@oist.nl.